Wimke Götz

Ik ben Wimke Götz (1954) en sinds 2003 voer ik een praktijk voor Gestalttherapie, counseling en coaching in Den Haag. In mijn praktijk werk ik individueel en met paren. Mijn cliënten zijn volwassenen, jongvolwassenen en studenten.

Ik ben meer dan 30 jaar getrouwd en ben moeder van 3 volwassen dochters.

Sinds 1992 ben ik binnen het middelbaar beroepsonderwijs met veel toewijding werkzaam als counselor en vertrouwenspersoon. In deze functie boeit mij de ontwikkeling van jongvolwassenen op weg naar zelfstandigheid. Ik heb veel ervaring opgedaan met jongeren en hun specifieke thema's en problematiek. Tevens coach ik docenten.

Vanuit deze interesse verdiepte ik me in veranderings- en groeiprocessen en breidde ik mijn ervaring uit naar het begeleiden van volwassenen. Ik volgde vanaf 2000 de vierjarige opleiding tot Gestalttherapeut en zette een eigen praktijk op. Sindsdien komen mensen van diverse leeftijden en met verschillende problemen of vragen bij mij voor therapie, counseling of coaching. (Zie: Verhalen)

Steeds blijf ik geboeid door het proces waarmee mensen inzien hoe ze vastgeraakt zijn en al zoekend en experimenterend, beginnend in de veiligheid van de therapiekamer, zich losser gaan bewegen in hun denken, voelen en handelen, vrijheid ervaren en ontdekken opnieuw levenslust te hebben.

Door het lidmaatschap van de beroepsvereniging NVAGT wordt de kwaliteit en professionaliteit van de Gestalttherapeut gewaarborgd. Ik ben gebonden aan een ethische code en cliënten hebben toegang tot een klachtenprocedure.
Kijk op de website van de beroepsvereniging www.nvagt-gestalt.org onder ethische code of download het Word bestand.